Slideshow Image 1
tilbage

 

Kulturværftet Helsingør

Et moderne kulturmekka på 13.000 m2 - beliggende på kanten af Øresund og midt i et historisk område. På Kulturværftet finder du Nordsjællands største scene, spændende design i interiør og udsmykning samt alsidige faciliteter til såvel møde som fest.

 

Kulturværftet består af to scener, udstillingsrum, værftsmuseum, spisehus, syv mødelokaler og et stort, nyskabende bibliotek. Toldkammeret, som organisatorisk hører sammen med Kulturværftet, råder over to sale, en café samt et børnekulturcenter.

De to huse byder på masser af oplevelser – alt fra de lokale talenter, over de største stjerner i Danmark til internationale navne i verdensklasse. Kulturværftet og Toldkammeret er både faciliterende, producerende og co-producerende og har udviklet en række programformater, herunder festivalerne Knejpe og Click, som henholdsvis er en festival, der turnerer på byens værtshuse med musik fra hele verden, og en new media art-festival, som byder på et spændende internationalt program og nogle af de største navne inden for bl.a. electronica og digital kunst.

Kulturværftet /Allegade 2 / 3000 Helsingør
Toldkammeret / Havnepladsen 1 / 3000 Helsingør
www.kulturvaerftet.dk / www.toldkammeret.dk

 

Billetsalg: www.billetten.dk / tlf. 7020 2096
Sekretariatet tlf.: 4928 3747
Chef og kunstnerisk leder af Kulturværftet & Toldkammeret: Mikael Fock

Kapacitet Scener
Store Scene: 1200 stående, 520 siddende og 400 spisende gæster
Lille Scene: 150 stående og 120 siddende
Store Sal Toldkammeret: 500 stående og 136 siddende