Slideshow Image 1
tilbage

 

Kulturhus Kappelborg

Kulturhus Kappelborg ligger placeret i hjertet af Skagen. En by, der med unikke omgivelser og kulturhistorie som ramme, giver plads og inspiration til kunstnerisk udfoldelse, og et kulturhus, der er byens kulturelle krumtap, og hvor lokale og gæster i alle aldre mødes sommer og vinter.


Kappelborg er en kommunal støttet institution, som foruden Bibliotek, Musikskole og Biograf, også rummer et stort antal foreninger, moderne møde- og konferencefaciliteter samt Udstillingssal på 2. sal. Kulturhuset blev indviet af H.K.H. Kronprins Frederik og H.K.H. Kronprinsesse Mary i 2011.

 

Vi er et aktivt og engageret kulturhus, som danner rammen om alt lige fra rockkoncerter og konferencer til NyCirkus og børneteater, professionelt turnéteater, kammermusik og spændende udstillinger, og vi støtter i høj grad frivillige initiativer og velgørenhedsarrangementer. Kulturhus Kappelborg huser ca. 200 offentlige arrangementer årligt foruden Biografen.

 

Kappelborg er medlem af Kulturnetværk Danmark, og samarbejder her ud over med andre nationale og internationale aktører omkring projektudvikling, kursusaktiviteter mm. indenfor bl.a. musik, teater og NyCirkus.

 

Kulturhus Kappelborg
Skolevej 5
9990 Skagen
T: +45 98 45 85 00
M: info@kappelborgskagen.dk
W: www.kappelborgskagen.dk
F: Kulturhus Kappelborg
CVR: 29 18 94 98

 

Kapicitet: Stående 200 - Siddende 220 - Torvet(udendørs): Stående 800

 

Skaterbane - Parkour anlæg