Slideshow Image 1
tilbage

 

Trommen

Trommen blev bygget i 1987 af arkitekt Knud Munk og er med sin karakteristiske runde, smukke koncertsal et af Nordsjællands arkitektoniske og kulturelle pejlepunkter. Trommen er beliggende midt i Hørsholm, og med mere end 200 årlige arrangementer er Trommen hovedleverandør af kultur i Nordsjælland. Huset, der har fælles indgangsparti og foyerområde med biblioteket, summer af liv og kultur, og i højsæsonen er der aktivitet i døgnets 24 timer.


Trommen markerer sig med en professionel ledelse og ved præsentation af et højt kunstnerisk niveau, der medvirker til at tiltrække de store kunstnere, de kendte navne og arrangementer af høj kvalitet. Trommen er en udadrettet virksomhed med en bevidst og solid markedsføring, og bruger- og publikumsundersøgelser medvirker til udvikling og fremtidig vækst.

 

Trommen præsenterer levende oplevelser og kvalitetsbetonet og alsidig underholdning med alt fra rock, pop, jazz, hip-hop og gospel til teaterforestillinger, musicals, shows, dans, klassiske koncerter, internationale gæstespil, comedy, stand-up, foredrag, events, talkshows samt børne- og familiearrangementer og rammer med et bredt repertoire på tværs af alle generationer.

 

Trommen
Bibliotekstorvet 1

DK - 2970 Hørsholm

Att. Bina Hjorth Reichstein
Tel. + 45 4586 3235
Fax + 45 4576 6906
E-mail: trommen@horsholm.dk
Web-site: www.trommen.dk

Capacity: 200/840