Slideshow Image 1
tilbage

 

Viften

Kulturhuset Viften er placeret i Rødovre – en forstad til København -6 km fra Centrum- Viften er så absolut et af Vestegnes største kulturhuse og med sin meget fleksible teatersal, der rummer plads til 400 siddende eller 800 stående er det muligt at afholde langs de fleste kulturarrangementer under optimale forhold. Salen er udstyret med en teleskob tribune, der giver mulighed for en meget varieret publikumsopstilling samt el-træk i hele salens længde. 


Herudover rummer Viften en hyggelig Cafe, en biograf, der viser tidens hotteste film samt huser lokalradioen Radio Rødovre. Udenfor huset ligger byens lokale rådhusplads, der ligeledes giver optimale rammer for udendørs aktiviteter så som gadeteater, musikarrangementer m.m.

 

Viften programprofil  koncentrerer sig primært om at vise  nutidige kulturevents indenfor rytmisk musik og scenekunst - samt  traditionel  scenekunst i bred forstand bla i samarbejde med den lokale teaterforening. Herudover har Viften fokus på jazz – primært i forbindelse med Copenhagen Jazzfestival, Internationale scenekunstgæstespil – gerne med Ny-cirkus elementet i sig sig, danske up-coming bands, samt kulturaktiviteter, der kan opføres i byens offentlige rum.

 

Herudover præsenterer Viften løbende de mere traditionelle større danske kunstnere indenfor musik og teater. Viften er medlem af Kulturnetværk Danmark samt Turnenetværket, der er oprettet af Statens Kunstråd og samarbejder herudover med Københavns Internationale Teater omkring Ny-cirkus aktiviteter. Viften modtager støtte fra Rødovre Kommune, fra Statens Kunstråd til rytmisk musik og scenekunst samt til løbende eksperimenter indenfor rytmisk musik.

 

Billetter til husets arrangementer kan købes på Billetnet.dk eller via Viftens egen hjemmeside 

WWW.VIFTEN.DK

 

Viften er præsenteret på Facebook og Twitter.

Viftens leder og programansvarlige - Lau Wulfsberg cn2324@rk.dk 
Pr og marketing - Kevin Olivier
Teknisk teamchef - Jorge Rivera
Økonomi - Birgit M Andersen.